Äta.


Mina vanliga gryn är så gott som slut. Tur då att mormor släpat hit havrekli för brödbakning. Det går ju att använda till gröt också, för brödbakning är inget vi sysslar med här. Dock smakar det inte vidare kul. Det gör förstås ingen gröt som enbart består av gryn, vatten och salt. Det kommer alltid att mest smaka salt, blött och liksom.. papper.. kartong.  

Kommentarer
Postat av: Sofia

Haha, jag tycker faktiskt att gröt smakar gott som den är! Har en underbar blandning av havregryn och havrekli, äter den varje morgon och tröttnar aldrig <3 prova dumplings, ryktet säger att det är den nya sushin ;)

2011-02-16 @ 21:33:15
URL: http://saltochsocker.blogg.se/
Postat av: Sofia

Sv; Nee haha, jag har i tillbehör för då blir det roligare, men jag har inget emot att äta bara gröt om tillbehör inte finns att tillgå ;) den med quinoa är jäkligt god den med! Och tack så hemskt mycket!

2011-02-18 @ 17:24:57
URL: http://saltochsocker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0