Fyra feta minus.


1. Vårväder gör att grannar har balkongdörrar öppna. Ofta och nästan jämt. Vilket ju innebär att jag inte kan/mest inte vågar röka när jag vill (och jag vill röka ofta och nästan jämt). Övervägde att vända på dygnet och röka nattetid istället. Men, det finns minst ett stolpskott här som har vidöppen balledörr också på natten. Fan ta honom, liksom. Detta lilla bekymmer får mig att på sant vilja skjuta mig själv. Alternativt skjuta mina grannar. Klurar ännu på vilket av dessa två förslag som kan vara den ultimata lösningen.

2. Mamma har ätit upp bästa mandlarna, och sparat sämre mandlarna till mig. Trots att jag hade gömt bästa mandlarna. ÄT INTE UPP MINA MANDLAR FÖR BÖVELEN!!!! Jag är skitförbannad.

3. Jag har höjt lyrican. Och nojar så fuckings hårt över biverkningarna ökad aptit, svullnad i kroppen inklusive armar och ben samt viktökning. Tycker att jag har drabbats av allt det där. Kan också vara totalt hittepå. Men, som sagt, nojar hårt och går således runt med ständig oro, livrädsla, ångest, panik osv. Tycker inte att det är det minsta kul. Tycker det är fördjävla jobbigt, faktiskt. Vill grina lite, plus slänga lyrican åt skogen.

4. Min dator har skaffat sig en trojan, och säkert annat mindre toppen också. Därför fungerar ingenting som det ska. Internet är åt helvete. Kuk kuk kuk. Fitta fitta fitta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0